Onze projecten

Home/Onze projecten

pontes-impact-voorlopig-logo

Zorg: Pontes IMPACT

Pontes IMPACT is een programma van de academische ziekenhuizen AMC, VUmc en UMC Utrecht en Implementation IQ. Binnen de academisch klinische omgeving van Pontes IMPACT worden medisch technische innovaties beoordeeld en versterkt op klinische meerwaarde, implementeerbaarheid en kosteneffectiviteit. Vervolgens kan met de methodiek en tooling van Implementation IQ effectief en efficiënt worden opgeschaald. Pontes Impact ontvangt gedurende vier jaar een financiële bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de EU.

Met wie:

umcu     thinc-donkere-achtergrondnormal_logo_vumc amc-doorzichtig    eu logo

                                                                                                                                                            

HIP-logo-small

Zorg: Healthcare Innovation Portal (HIP)

HIP is een web omgeving waarin u samen met uw HIP consultant uw zorgvernieuwing – al tijdens de ontwikkeling – toespitst op succes in de zorgpraktijk. Wij zijn mede initiatiefnemer van HIP, hebben onze Implementatie Analyse methodologie in de HIP website geïntegreerd en leveren de HIP consultants.
www.healthcareinnovationportal.nl

Met wie:

HealthValley-logo-cmyk  Afdrukken    Oost_NV_logo   tilburg-university-logo   cs-healthcareInnovations LIOF-vignet-full-colour

                                                                                                                                                            

Schermafbeelding 2014-10-03 om 14.39.28          

LS&H: Life Sciences & Health Portal (LSH Portal)
Agri&Food: Agrifood Portal

Deze portals, in opdracht van de provincie Flevoland gerealiseerd, stellen innovators in staat om hun innovatie op ‘implementatiekracht’ door te lichten. Onze Implementation Analyzer software tool is hiertoe gevuld met data uit beide domeinen.

www.lsh-portal.nl    www.agrifood-portal.nl

Met wie:

logo OMFL Schermafbeelding 2014-04-28 om 08.33.25

 

                                                                                                                                                            

 

 

IMPLEMENT 220

Zorg: IMPLEMENT

IMPLEMENT is een door de EU gefinancierd FP7 project dat een Research Agenda en een EU Netwerk heeft voortgebracht op het gebied van de implementatie van innovaties in de chronische zorg in Europa. Het is uniek dat een heel werelddeel inzet op succesvollere implementatie in de zorg. Het IMPLEMENT project is succesvol afgesloten op 1 september 2015. Wij zijn initiator van het project, voerden het dagelijks Project Management, bouwden het Europese netwerk en waren de uitvoerder van het pan-Europese wetenschappelijke onderzoek onder meer dan 300 experts op het gebied van implementatie.
www.eu-implement.eu

Met wie:

Achmea tilburg-university-logo  Karolinska   eu logo

 

                                                                                                                                                            

header

Zorg: Livassured

Livassured ontwikkelt  samen met de leidende epileptiecentra van Nederland de NightWatch. Dit is een detectiesysteem dat mantelzorgers van kinderen en jongeren met epilepsie, in staat stelt om op tijd in te grijpen bij nachtelijk klinisch urgente aanvallen. Dit biedt grote gezondheidsvoordelen en voor de mantelzorgers rust en meer levenskwaliteit. Wij zijn partner van Livassured, helpen bij de ontwikkeling van de producten en verzorgen de uitrol naar duizenden huishoudens.

Per 1 december 2016 is de thuistrial van de NightWatch gestart, waarbij ruim 50 gezinnen in Nederland en Vlaanderen onderzoeken welke impact het gebruik van de NightWatch heeft op hun levenskwaliteit. In dit project werken Livassured en haar partners samen met Summa Zorg (mbo-onderwijsinstelling) en de proeftuinen Brainport Slimmer Leven 2020 (NL) en CareVille (B). Het project wordt begeleid door Crosscare en ontvangt een financiële bijdrage van het EU programma Interreg Vlaanderen-Nederland.

www.livassured.nl

Met wie:

LogoUMC  kempenhaeghe  sein   npk image001 logo-interreg logocrosscare summa-zorg_logo