Onze medewerkers

Home/Onze medewerkers

Onze projecten laten zien dat wij in vele wisselende verbanden met tal van partners samenwerken. Ook huren wij veel arbeid extern in. Onze medewerkers leiden dagelijks alles in goede banen en ‘trekken de kar’. Hier stellen zij zich voor.

Ir. Mark Bloemendaal, MBA

Oprichter, algemeen directeur en focus op Analyse en Implementatietechniek

Schermafbeelding 2014-03-12 om 17.26.04

In januari 2012 heeft Mark de minor-opleiding Geneeskunde voor Ingenieurs van de Medical Delta cum laude afgerond.  Deze opleiding in combinatie met zijn Ingenieursgraad van de TU Delft stelt Mark in staat de brug te slaan tussen innovaties en hun implementatie in de zorgpraktijk. Zijn inzicht in de bedrijfsvoering heeft hij ontwikkeld met een MBA opleiding aan de British Open University. Mark heeft meer dan 20 jaar werkervaring in diverse directie- en managementfuncties op het gebied van technische innovatie, business development, marketing en sales. Binnen Implementation IQ is hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling en toepassing van de IQ Analyse en de IQ Workbench.

Drs. Robbert Bloemendaal

Directeur, focus op Communicatie en Coaching

Schermafbeelding 2014-03-12 om 17.23.35

Robbert heeft 15 jaar een succesvolle praktijk gehad als communicatieadviseur en tekstschrijver. Hij werkte zowel voor overheden als het bedrijfsleven en van boardroom-brainstorm tot eindredactie. Zijn grote bandbreedte aan vaardigheden, snelle inlevingsvermogen en langjarige ervaring zet hij nu in binnen Implementation IQ. De zorgsector herbergt verschillende stakeholdergroepen met ieder een eigen wereldbeeld, waarden en woordgebruik. Goede, op maat gesneden communicatie en omgang met deze stakeholders is een voorwaarde voor succes van een implementatie. Robbert is als geen ander in staat om hiervoor de ingrediënten te leveren. De communicatie-en coachingsinterventies die Implementation IQ ontwikkelt en inzet, getuigen van zijn passie voor het vak.

Michiel Jansen

Projectmanager

Schermafbeelding 2014-03-12 om 17.54.24Michiel heeft een MSc Health Care Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Tijdens deze parttime master studie heeft hij bij Implementation IQ gewerkt. Michiel is al drie en een half jaar werkzaam voor Implementation IQ. Als projectmanager houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en het testen van de software van Implementation IQ, verleent hij support voor de klanten en is hij eindverantwoordelijk voor de dataverzameling van het Livassured project. Michiel combineert graag nieuwsgierigheid en creativiteit met stug doorwerken – eigenschappen die prima renderen bij Implementation IQ.

Rolf van Dam

Software Developer

Schermafbeelding 2014-03-12 om 17.25.06

Rolf programmeert al vanaf zijn vijftiende levensjaar. Aan de VU heeft hij gekeken of Informatiekunde, Informatica en Kunstmatige Intelligentie nog wat aan zijn kennis en kunde zouden toevoegen. De meeropbrengst was onvoldoende voor deze streetwise wizzkid, die vervolgens na een uitstapje in de filmwereld een eigen bedrijf oprichtte in Django – een framework om web software te kunnen maken. Als software developer verwezenlijkt Rolf nu voor IIQ de stoutste dromen van het management. Zijn adagium daarbij is: alles valt te bouwen.